مطالعه طریقه تغییرات یخبندانهای زود رس پاییزه و دیر رس بهاره و اثر سرمازدگی بر محصول برنج مطالعه موردی شهرستان رشت

قسمتی از متن پایان نامه :

محدودیت های پژوهش

امروزه بسیاری از موفقیت های بشر مدیون وجود داده ها و اطلاعات می باشد. لذا اهمیت آمار و اطلاعات بسیار زیاد می باشد،اما این آمار و اطلاعات حداقل بایستی دارای دو ویژگی اساسی باشند اول این که قابل اعتماد بوده و دوم این که طولانی مدت باشند و همانطور که ذکر گردید این داده ها ممکن می باشد دارای خطا باشند و یا ممکن می باشد شرایط دمایی نشان دهنده سرما زدگی در گیاه نباشد.در زمینه داده های جهاد کشاورزی و سطح زیر کشت، اطلاعات دریافت شده یا دقیق نبوده و یا بطور کلی ارائه می گردید و نیاز بود اطلاعات دریافتی مورد تجزیه و تحلیل بیشتر قرار گیرد.

همچنین برای برآورد اندازه خسارات ناشی از سرما زدگی و یخبندان در منطقه نیاز به همکاری صندوق بیمه محصولات کشاورزی می باشد. که این صندوق برای این امر مبلغی را بابت بیمه محصول به بیمه گذاران پرداخت نموده می باشد که در بخش بعدی به آن پرداخته می گردد.

 

3-6. خسارات وارده به محصولات

برای مطالعه اندازه خسارات ناشی از سرما زدگی و یخبندان در منطقه برای محصول برنج می توان از صندوق بیمه محصولات کشاورزی کمک گرفت. بر اساس قرار داد بیمه کشاورزی برای محصول برنج، بیمه گذار(کشاورز برنج کار) از زمان خزانه گیری (حداکثر تا نیمه خرداد) تا 48 ساعت پس از برداشت محصول (حداکثر تا پایان آبان) تحت پوشش بیمه قرار می گیرد. عوامل خطرزا تحت پوشش بیمه برای محصول برنج عبارت می باشد از: سیل، تگرک، باران های سیل آسا، سرما، طوفان و خشکسالی.

 

 

 

سوالات یا اهداف این پایان نامه :

سوالات اساسی دراین پژوهش به تبیین ذیل مطرح می گردد:

آیا یخبندانها می توانند در طریقه مراحل کاشت برنج تاثیر گذار باشند؟

شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید

سرما زدگی چه تاثیری بر روی مراحل رشد گیاه برنج خواهد داشت؟

آیا یخبندانها و سرمازگی فقط تاثیر منفی بر روی محصول برنج خواهد داشت؟یا آثار مثبتی را نیز دارند، اگر اثر مثبت دارد چرا؟

تاثیرات مثبت و منفی سرمازدگی بر گیاه برنج کدامند؟

 دانلود متن کامل پایان نامه جغرافیا در لینک پایین صفحه